Vårkänslor

God morgon! 
Sitter ute på balkongen och solar, så jävla skönt ute! Känns ju verkligen som våren är här närsomhest! Lovely!
 
har bott hemma hos mamma och Carl ett par dagar! Mysigt! Sovit gott, ätit gott, haft det allmänt braMinin fina lillebror fyllde 16 år i förrgår! Det firade vi med att jag jobbade 7-14 :) köpte med mig blommor och donuts, så hade vi fika och presentöppning! Sen spelade vi lite spel (göteborgsspel) innan vi gick å åt på restaurang! Igår va jag ledig å spenderade den med att ta värktabletter, få massage, promenera, äta gott och umgås med familjen!
 
 
nu tickar klockan, måste duscha å dra iväg till körskolan! Inatt ska jag jobba men innan det ska vi se om man kan få bli bjuden på middag av en kär vän ;)
pussochkram <3

Morgon

Hello everybody! :)
sitter här i köket hemma hos min mamma! Min fina lillebror fyller nämligen år idag! Hela 16 år, sjukt! Minns när han va tre å vi var ute å gunga lixom! Eller när han va 10 å hade kalas! Va hände där? Nu börjar jan gymnasiet till hösten! Vill inte ens tänka hur gammal jag är då!! Haha :)
 
skulle varit ledig idag å gjort massa saker! men tog på mig ett extra pass för att visa vår bästa sida för bcn :) alla är så sjukt duktiga när de väl kommer till kritan så det är ingen fara! Lite nervöst dock men så ska de va har jag hört! 
 
Slutar vid 2 tiden iallafall då ska jag direkt tillbaka hit och fira min bror! Han har valt restaurang vi ska gå på ikväll, men han får presenter och massa sånt först :) sen blir det mys hemma med massa gott, frukt å bär etc! Kommer bli en bra dag! 
 
 
Nej nu ska jag fixa mig innan tiden rinner iväg!
puss

RSS 2.0