Champagne showers

Sett en sötare bäbis?
Finaste lilla vännen som finns <3
stolt gudmor!!


Tjugofyra dagar till julafton

Godmorgon!
Sjukt det känns att det redan är 24 dagar kvar till julafton! Vi har inte ens fått se snön än lixom! Känns overkligt :) men jag har iallafall lyckats få väldigt julmysigt i min lilla etta :)

Jag, Carro och Emma va ju en sväng på Ullared förra veckan! (sväng å sväng, typ 9h) där vi plockade på oss massa julsaker, massa onödigt och en hel del nödvändigt ;) min summa slutade iallafall på 2900 lite drygt! Haha nytt personligt rekord! Men ändå nöjda å glada efter en heldags utflykt!

Är uppe med tuppen (före tuppen) börjar klockan 9 idag men ska iväg med min love på Hm:s VIP frukost shopping som börjar klockan 07:30 :) hoppas på att hitta massa söta fynd, speciellt nåt jag kan ha den 17de :)

17 december är det en riktig fest! Uppföljaren efter förra festen :) 19 pers har redan "attendat" och vi undrar lite hur vi ska få plats i Andreas tvåa? Men det kommer bli så sjukt kul! Alla börjar redan fundera på vad man ska dricka och ha på sig! Kommer bli sinnes bra!

Nej nu ska jag in i duschen å fixa mig!
Puss och kärlek <3


Förr var jag schizofren, men nu mår vi bra!!

Heeej :)
Torsdag idag! Ska strax förbereda mig inför en jobbkväll :)
Sitter å kollar på gossip girl säsong 3, sinnes bra serie! :)

Onsdag igår, aka ledig dag! Va på kvällsdejt med T, M å B :) bio och mat stod på schemat :)hur mysigt som helst! Kollade footloose, faktiskt väldigt bra :) båda skratt och gråt om vart annat! :)

tänkte berätta lite snabbt om min helg oxå:

I fredags jobbade jag till kl 17 och mötte därefter upp Hanna för en långskvallerfika! Vi började på fröken Olsson med lite mat och gick igenom bilder och filmer från Cypern aiya napa haha herregud säger jag bara :) sen gick vi vidare till condeco där vi körde en fika och ett varit glas vin och fortsatte kvällen :) jättemysigt å va inte hemma förrän halv 12 :)

I lördags jobbade jag extra 10-18 och cashade in dubbellön, kändes förjävla bra! Så när lönen kommer blir det att shoppa julklappar! Efter jobbet drog vi ett gäng på typ 15 pers och discobowlade med massa öl :) skitkul :)! Sen drog vi in till Vasa för att sätta oss och föra lite och så körde vi jag har aldrig innan vi körde en go utgång!
Va hemma 6 och hade en lugn och mysig söndag :)

Saknar min Anna med! Har lite och berätta och jag behöver hennes kloka råd! Och nåt allvarligt!! (hoppas du läser detta!!!) en Skype dejt snart iallafall! <3

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan Becca kommer hit en snabbis! :)

Puss och kärlek alla!


RSS 2.0