Crazy beautiful

Crazy kväll! Idag gick vi ändå all in! Sinnes! Kul kväll, frågan är om de blir jobb imon? Imon kör vi iallafall all in igen! Absolut!

PUSS


Bitches

Halloj :)
Ligger i sängen å ska strax sova :) riktigt trött och ska jobba imorgon och sen kör vi en helkväll stan! Park lane, bästa klubben i stan! Denna helgen kör vi napa Style, lätt! Direkt efter jobbet imon, hela lördagen å hela söndagen! Bara å köra :-)  nej, nu ska jag sova, och fundera på om ja ska skriva ut lite om min sommar och det som hänt bu under hösten!

Puss och kram gullisar!


Haters makes me famous!

Haha älskar att folk inte har nåt bättre för sig en fredagkväll än att skriva massa bullshit! Men visst är det de roligaste på eran vecka så bjuder ja på det! Kör bara kör! De rinner av mig som vatten era jävla nollor !
:D


Vart jag mig i världen vänder

Hej gullungar :)
Asså har helt glömt av bloggen! ALLT har ju fan hänt sedan jag skrev här sist! Har varit i Barcelona, på Cypern - aiya napa, Emilia & Eddie har fått en liten Casper (mitt gudbarn :D). Aa herregud behövs en hel roman! :) men jag lovar att berätta allt i sinom tid! Ni får väl fråga annars!

Har laddat ner blogg.se appen i ajfånen nu så detta är ju hur smidigt som helst! Ska uppdatera oftare! Jag lovar!
Hang in there! 

Love love <3


RSS 2.0