Go banänas


God jul!

God jul alla fina vänner :)
Hoppas ni haft en underbar jul!

Hade en jättemysig uppersittarkväll :) som började med lilla julafton hos pappa! Massa god mat och fina klappar :) kvällen fortsatte hemma hos mamma där uppesittarkvällen började på riktigt med massa gott, glögg, pepparkakor, julmust, snacks, godis, you name it! Vi spelade såklart Bingolotto oxå som är obligatoriskt under uppersittarkvällen! Även om man aldrig vinner! ;D

Julafton började med en god frukost och slötittande på mysiga filmer som gick på tv! :) lite soffhäng innan vi hjälpte mamma med förberedelser inför maten! Sen va det Kalle anka och kan du vissla Johanna :) klassiker! Paketöppning med ännu mer fina paket och sen satte vi igång med förberedelser för maten! Julbord till Karl Bertil Johnssons julafton på tv :) sen har vi kollat julfilmer på tv, bla sällskapsresan, haha tänkte bara på underbara napa med bf benny! Åt godis och kollade även Sunes jul!

Jättemysig jul och nu ligger jag i sängen hemma hos mamma å försöker smälta allting :) imon ska vi upp och mysa hela dagen, sen hem till mig och fixa och sen blir det jobb på kvällen :)

Slänger upp lite bilder sålänge så hörs vi :) puss å kram!


Newkid

Hej :)

Har bäddat ner mig i sängen och kollar på telefonpiraterna! Hahah har ni sett det? Dör! Har jobbar idag! 11:30-19:30! Tidvis jobbig och tidvis rolig dag haha :) har planerat lite med andrea med! Haha så go! ;)

Va ju hundvakt åt sötaste Donya i helgen! Mysigt! Mysiga promenader och hon har sovit i min famn på nätterna! :) va på Rusta med pappa och Magdalena med, köpte lite allt möjligt till lägenheten och så vidare :)
Fixade lite hemma innan Hanna kom på adventsfika hos mig! :) åt massa godis, skvallrade och kollade på tv :)

Hela denna veckan har varit hur mysig som helst, vi har typ fikat varje dag efter jobbet eller gått några vändor på stan! :)

I torsdags öppnade jag, Carro och Ellinor restaurangen och det började lite kaotiskt haha men det löste sig allt eftersom dagen flöt på :) fick tom sluta tidigare men stannade ändå kvar lite för att hjälpa Carro med diverse uppgifter (fick belöning för det!). Vi kom inte från jobbet förrän klockan 4 när Ellinor slutade, då vi gick till Olearys för att äta :) efter ett tag kom Emilia, Casper, Eddie, Amir, Björn, Olivia och Fredrik förbi och vi satt å tjöta lite :)
Efter maten gick jag, Carro, Ellinor och Olivia för att möta upp Niklas och gick några vändor på stan :) blev ingen riktigt shopping men vi hade hur kul som helst :) när klockan närmade sig 8 så satte vi oss på espressohouse i nordstan och fikade innan vi åkte hemåt :) fick dessutom med mig Donya hem! Mysvovven!

I fredags slutade vi kl 19 och vi möttes upp på jobbet (jag, Emma, Ellinor, Karin och Wahlström) för att åka hem till mig, möta upp William och ta en promenad med Donya allihop :) sen tog vi en promenad hem till Williams sjukt fina lägenhet och hyrde film och köpte godis! Fossade i godis, chips, grönsaker å dipp ;) myste, kolla film och pratade om allt möjligt! :)
Klockan 2 gick vi med Ellinor in till centralen och så gick vi förbi jobbet och hälsade på :)
Sen tog jag, Emma och William en promenad hemåt! :) mysigt! Va hemma runt 4 ;)

Hela helgen har varit supermysig!

Igår gjorde jag massa vuxna saker! Tvätta, handla, varit på långpromenad och slöat i soffan :) Donya sov i mitt knä och jag kolla film och hade tänt massa fina levande ljus :)

Nattinatti alla söta!
Pusspuss <3


RSS 2.0