Successes

Är helt fängslad till gossip girl, sjuk jävla serie! ligger helt feberyrig i sängen och kollar gossip girl haha nice :)

Haft en grymt mysig dag idag :) mötte upp Ellinor, Tobias, Niklas, Christian, Karin och Olivia och hängde i Slotsskogen där vi spelade volleyboll och grillade! Satte oss på villa belparc's uteservering å tog en kall. Livet!

Livet rullar på bra ändå, trots mycket jobb händer det mycket, humöret är på topp och jag kan troligtvis tacka solen för detta, DVitaminet som kroppen bara suger åt sig.

Morsdag i söndags. Fina mamma fick underbara blommor och god choklad :)

Har finaste människorna runt mig, vänner, familj & släkt. Ställer upp, finns där och lyser som solen :)

Nattinatti!


Amazing

Haft en helt underbar helg med galenskap och fina vänner!

Lördagen började med gudomlig tapas på mañana med gott vin och sangria! Satt och tjöta om allt mellan himmel och jord till klockan 00 när dom stängde haha :)
Fortsatte kvällen på PC där vi halsade drinkar för att ta en taxi vidare till Valand där det bjöds på gratis drinkar och där vi mötte upp resten :)
Vid 3 drog vi i till Excet och slog klackarna i taket tills solen gick upp!

Igår öppnade jag så fick sluta tidigt! Åkte hem för en skön powernap innan jag mötte upp mamma i stan för en skön promenad i Vasa/Haga i solen. 25-30 grader bara i skuggan i två dagar nu, helt fantastiskt. Vi satte oss på en uteservering och körde på räkfrossa i solskenet!

Idag innan jobbet mötts jag upp fina Hanna för en lunch i det sinnessjukt varma vädret! Supergod thaimat och därefter en välförtjänt glass!

Nu ligger jag nyduschad i rena fräscha sängkläder och kollar på gossip girl, kan lixom inte sluta titta! Måste snart sova för imorgon ska Göteborg tydligen leverera grymt väder igen då bär det av till havet med fina Andrea och vovven för att inte vara blekast i kommunen iår ;)

Natti natti!


Sparkles

Haft en trevlig helg :)
Jobbat natt med trevligt sällskap, varit på manana och ätit supergod tapas med några k55are! Suttit med en öl på andra lång med trevliga vänner och haft filmmys-natt!

Idag tog jag Emilia och baby Casper en runda på stan, köpte presenter och tog en långfika! Cruza lite i stan och hämtade baby D hos Krooken! :)

Längtar till nästa helg!
Peace love and respect


RSS 2.0