Babys

Lördag 18/2


Är i Norrland, eller egentligen är det inte Norrland utan Jämtland! Så det är lite fusk! Men det är jättetrevligt och mysigt här uppe :) dom senaste dagarna har vi varit på långfikor hos Emilias mormor och morfar, shoppat i stan, haft jättetrevlig supergod middag hos Emilias pappa å hjärtat, haft förfest, varit ute på krogen, träffat prästen, gosat med bebis, träffat prästen, druckit hembränt, jagat ren, dunkat plåt och sånt som man gör här i Norrland!

På söndag är iallafall dopet! Lill bebisen ska dränkas ;) halligo! Och jag ska läsa en "psalm/dikt/text" om Jesus och barnen! Mysigt att jag ändå har så stor del i det hela! Stolt gudmor till tusen!

Igår va det fest! Slutade väldigt skumt men det var roligt ute på deras lilla bonneklubb ;)

Ne, nu får väl jag vara näst först upp ur sängen, efter Eddies Föräldrar å Casper!

Vi hörs senare! Pussspuss


Mr right, mrs always right

Hej alla fina :) (och ni andra haha)

Ligger fortfarande kvar i sängen och verkligen drar mig för jag vill inte gå upp! Det är så sjukt kallt uppe haha :) ligger och glor på tv istället! Men har fått ett hedersuppdrag att gå å köpa på systemet till mina dumma vänner som ska ut utan mig! ;) så får väl palla mig upp ur sängen nu!

Ikväll/inatt kör jag mitt alldeles första nattskift! Är lite nervös men jag tror det kommer gå bra! Har ju fina Krooken och bästa Alibaba där som kan hjälpa mig om nåt skulle gå fel! :-) det enda som kan gå fel är att vi är en man kort! Kanske två om inte den andra dyker upp! Men de ska nog gå bra ändå!

Nä då får jag väl palla mig upp ut min varma sköna säng å duscha fixa mig äta och gå ärenden då! Haha :)
______________________________

Lördag idag då! Ååh det är cpkallt ute verkligen! Men har pallat mig upp, ätit, sminkat mig och ska duscha nu!

Natten igår gick bra! Inte alls mycket att göra! :) bara lite under topptimman 2-3 men sen rätt dött! Men det gick bra ändå!! Nu ska man på't igen! 19-05 :)
Sitter i soffan nerbäddad i mysfilten å kollar på Pettson å Findus å vill inte(!) gå! Haha menmen!

Ska hoppa in i duchen nu, sen köpa lite godis å sen dra mig!!

Puss på er


RSS 2.0