Solsidan

Ligger hemma nerbäddad i sängen, med en lycklig Kyra på golvet som tuggar på fullt på sitt tuggben hon fick av mig idag :-) Ligger och kollar på Solsidan, så jävla skön serie. Ove Sundberg, så jävla jobbig! Haha! I onsdags blev det mys med fina tjejer efter jobbet! Emma, Ellinor & Carro & jag satt på ellinors uteplats och åt supergod mat! Laxfilé med pesto, avokadosallad, potatis å gräddfil. Mums! Lite tjejsnack & lite vin på det! Bästa onsdagen :-) Imorgon är jag ledig, men ska försöka gå upp i tid för en myspromenad med Kyra och bara ta de lugnt. Men en sovmorgon är ett måste, har aldrig längtat så Mycket efter en sovmorgon som ja gör just nu! Underbart. Imon kväll vankas det fest med fina vänner! Förfesten hos Ellinor med eventuell utgång :-) yeej! Nej, nu Solsidan och sova! Puss&smek


Gudson

Jobbade långpanna igår och efter jobbet kom fina Emilia, Eddie & Casper som ja inte sett på typ hundra år för att vi jobbar om varandra hela tiden!

Men de blev en sväng om på stan för att kolla lite kläder och lite annat! Ja hitta dock inget för nu inför resan måste jag organisera mig och köpa vad jag behöver, blev en lång lista igår ;)

Efter rundan på stan åkte vi hemåt och jag tog en långpromenad med fina Kyra som bor hemma hos mig denna veckan! Superskönt när de är så fint väder! Dock trist att man jobbar alla soltimmar! Men nice i slutet av månaden!

Nu är ja på vagnen påväg till jobbet! Har gått promenad med Kyra och nu e ja påväg! Lite sen dock, men får springa!

Puss och kärlek å hoppas ni är ute i fina vädret!


Snabel?

Tjoho :)
 
Är hemma nu, efter en sjukt lång dag. Somnade klockan 1, klockan ringde klockan 5.
Halv segt, men bara att palla sig in i duschen för att försöka vakna till liv!
Jobba 7-16 och mötte upp fina vänner efter jobbet :) Shoaib, Andrea, Ellinor, Shekib, Ahmed, Hossam
satt vid kanalen, vattnet i stekande sol, drog oss iväg till bergarkungen för att kolla ICE AGE 4.
haha så jävla bra film va, stört! älskar barnfilmer, så mysiga! Efteråt blev det kinabuffé och vi satt ute
och tjöta tills det blev dags att röra sig hemåt.
 
 
 
Hur skönt är det inte att sommaren hittat hit då? *ta i trä* Idag iallafall,
helt sjukt varmt och strålande solsken, hur nice som helst! Önska jag va lite ledig och kunde sittta
på nån nice uteservering med ett glas rosé just nu. Men nej, inte än, semestern är nära, ser i kors
och klockan ringer återigen 05 =) skönt ändå!

Imorgon lutar det åt mysig middag med fina tjejer, skvaller och vin. Det kan ju aldrig slå fel!
så vi får se hur vindarna vänder imorgon :)
 
 
Blir så fint poetisk när jag är trött, haha.
 
Imorgon blir jag dessutom med hund, lilla söta Kyra kommer hem till mig och bor i ett par dagar.
Ska bli supermysigt, hoppas på fint väder så vi kan ta långa sköna promenader! yeej.
 
Nu svammlar jag bara, lägga sig och kolla lite på tv innan JB kommer på besök
(justin beiber, haha:D)
 
PUSS

Live & learn

Idag va en mysig dag, efter alla störda äventyr igår så va det skönt med en hyfsat lugn dag! Sov ut länge också, riktigt skönt.
Åkte hem till Andrea satt och kollade på tv och tjöta en stund innan vi tog med Kyra ut på en långpromenad genom slottsskogen och längs linne, stannade för att äta god sushi på en uteservering och pratade och bara va, härligt.


Tog en promenad till järntorget där vi skildes åt och jag gick hem till mamma som bor mitt i stan!


Gick hem till mamma där vi satt på balkongen och drack ett varsitt glas rosé och pratade om sommaren och höst planer allt som händer :) Mysigt!


Tog en promenad till vagnen och åkte hemåt! Nu ligger jag fortfarande i sängen å måste sova, 04:30 ringer klockan imorgon, kör 7-16! Sen kommer Ellinor, Andrea & Shoaib så ska vi äta nåt innan vi ska gå på bio! Äntligen ska vi se ICE AGE haha absoluta favoriten, kan ju inte va dålig! Med Robert Gustavsson som Sid och Claes Malmbergs göteborgska! Bäst!


Nej herregud snart ringer klockan! Puss & godnatt!



fritt fall

Heej!  Haha galet längesen jag skrev här, hänt sjukt mycket grejer! Jobbat, festat, bokat resa, åkt på utflykt, tagit bilder, firat födelsedagar, dansat aa allt man kan hinna med :)



Men för att ni inte ska känna er helt lost så kommer det en jävla massa bilder, som en sammanfattning av allt som hänt :) ska försöka blogga lite oftare nu när appen faktiskt fungerar!



Eftersom att de blir för långt att skriva om allt ni missat så får ni bilder, men tänker ändå skriva lite om den senaste veckan, så ni får lite att läsa iallafall. 



Har jobbat öppning hela veckan vilket varit sjukt gött faktisk, trodde aldrig att jag skulle säga det (jag som är en kvälls/nattmänniska) men de har varit riktigt nice att jobba fasta tider, börja tidigt och sluta tidigt! Haft hela dagen på mig! :) 



I onsdags blev ja bjuden hem till Hannas mysiga lägenhet på middag, supergott! Blev en skön kväll med mat, öl och gött snack :) 



Torsdags blev det sushi dejt med fina Andrea :)



Ledig lördag, tog mig en tripp till polisen för att hämta ut mitt IDkort som blivit klart. Skönt. Gick hem, tog en dusch och fixade mig innan min älskade Elinor kom å ringde på dörren. Fixade oss och tog vagnen bort till Hanna där vi körde förfest innan vi drog ut och slirade på Park lane! Grymt drag!



Ledig söndag, vaknade upp bredvid Elinor efter en morgon promenad hem sent på kvällen/tidigt på morgonen. Låg och pratade, bakis, kollade på tv. När Elinor cyklat hemåt kom Hanna över med kebabrulle och vi hinkade i oss cola som aldrig förr. Sen hände nåt obehagligt, Andrea ringer i panik om hundslagsmål och att dom blivit hundbitna, jättehemskt! Så Hanna och jag tog oss till Andrea så fort vi kunde, Hanna körde först mig till veterinären med Kyra och sen Andrea till östra akuten! Efter lång väntan och undersökningar mår alla inblandade bra, tack och lov . Stackars vännen, värre otur kan man inte ha, men jag ska ta hand om dig! Efter denna panik och stress kände bakis Hanna å bakis Natta för att belöna oss med glass från Lejonet & Björnen sen hem till mig för soffläge, cola och chips. Gött avslut!



Nu ligger jag i soffan hemma, ensam, kollar på Solsidan och njuter, haha mår bättre nu och alla andra också så kan slappna av nu! Blir att kolla Solsidan och sen sova! Ledig imorgon så då ska jag träffa fina Andrea en stund.



Jävlar vilken roman det blev, varsågoda! Haha, nu fortsatt soffläge! 



Puss och kärlek <3



RSS 2.0